^Powrót na górę

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


1.

Przygotuj dzienniczek żywieniowy – opisz co jesz, pijesz w ciągu 5-7 dni. Dzienniczek żywieniowy powinien zawierać: pory posiłków, ogólny skład potrawy, ilość danego produktu („na oko”), przekąski, napoje np.

Poniedziałek
6.30 – śniadanie – kanapka chleba pszennego z masłem, wędliną i pomidorem.
          Kawa z mlekiem + 2 łyżeczki cukru.
9.00 – banan (w pracy)
11.00 – kawa z mlekiem – duży kubek
14.30 – serek ziarnisty z rzodkiewką, szklanka herbaty z cukrem (2 łyżeczki)
18.00 – obiad: zupa ogórkowa, łyżka ziemniaków z kotletem + surówka z kiszonej kapusty
18.30 – duży banan
20.00 – kanapka z masłem i żółtym serem
21.00 – lampka wina czerwonego półsłodkiego

Jeśli stosujesz jakieś leki czy suplementy wpisz co i o jakiej porze zażywasz.

2.

Weź ze sobą (jeśli posiadasz) aktualne (nie starsze niż 3 miesiące) wyniki krwi jak: morfologia, TSH, antyTPO, antyTG, lipidogram, kwas moczowy, 25(OH)D3, glukoza i insulina na czczo.

 3.

Przygotuj się do analizy składu ciała: na 12 godzin przed planowaną wizytą nie uprawiaj intensywnej aktywności fizycznej. Badanie powinno być wykonane na 3-4 godziny po posiłku (do tego czasu nie powinno się też nic pić).

 4.

Zastanów się jaki jest dokładnie cel Twojej wizyty.

Login

 Copyright © 2018 Antidotum  Rights Reserved.